Over ons

Ons verhaal

Vanaf oktober 2016 openen we na een grootscheepse verbouwing onze deuren

Spruit eten & drinken geeft samen met Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet en Exxact Barendrecht invulling aan de uitgebreidere functie van Het Kruispunt als dé ontmoetingsplek van Barendrecht. Met elkaar openen we vanaf oktober 2016 na een grootscheepse verbouwing onze deuren.

De voornaamste doelstelling van Spruit eten & drinken is het zijn van een openbare en aantrekkelijke horecavoorziening. Ook zijn we er voor de andere bezoekers van Het Kruispunt. Spruit eten & drinken wordt daardoor een bijzondere ontmoetingsplek. Een nieuw brandpunt voor Barendrecht en omgeving met een culturele inslag waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Bij Spruit eten & drinken proef je de echte mediterrane keuken met eenvoudige en eerlijkegerechten. Eten en drinken zonder opsmuk die je doen denken aan een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee. Pure, eerlijke en dagverse producten uit de regio voeren hierbij de boventoon. De heerlijke wijnen van wijnboeren uit diverse landen rondom de Middellandse Zee maken de ontspannen beleving compleet.

Je kunt de hele dag in de horecavoorziening van Het Kruispunt terecht. Start je ochtend met een goede kop Italiaanse koffie (ook to go!) en combineer deze met zoetigheid of een lekker broodje. Rond lunchtijd kies je uit verschillende salades en broodjes.

Diner

Ook in de avonduren kun je bij Spruit eten & drinken terecht. Verwacht geen chic sterrendiner, maar een kwalitatief petit diner. Ga je voor een goede schotel zoals de gegrilde entrecote met boter van Herbes de Provence of kies je liever voor een pasta of gegrilde vis?

Met dit concept brengt de horecagelegenheid in Het Kruispunt eten, drinken, sfeer en beleving bij elkaar. Goede momenten in een ontspannen setting vormen de kern. Hierdoor hebben niet alleen de gasten het naar hun zin, maar geldt dit ook zeker voor het personeel en de leveranciers. Bij Spruit eten & drinken praten medewerkers met passie en vol energie over hun werk en enthousiasmeren zo hun omgeving.