Ladies Bingo

Bij Spruit organiseren wij geregeld leuke evenementen, waaronder de ladies bingo in samenwerking met Pink Events! Na 2 uitverkochte edities staat de volgende editie gepland op 8 mei 2019. Bij de bingo zijn waanzinnige prijzen te winnen van diverse exclusieve merken. Dit feestelijke evenement kan bestempeld worden als hét vriendinnen uitje vanaf 18 jaar. De bingo begint om 20:00, het pastabuffet begint om 18:00.

Pastabuffet
Voorafgaand aan de bingo kun je genieten van een heerlijk pastabuffet voor 16,50 per persoon. Het buffet bestaat uit 3 verschillende pasta’s voor ieder wat wils, namelijk een heerlijke vlees, vis of vegetarische pasta. Ook is bij het buffet brood én salade inbegrepen. Reserveren voor het pastabuffet én de bingo? Dat kan hier.

Reserveren voor de bingo?
De kosten voor de kaarten zijn:
– Enkele kaart 35,50 p.p.
– Dubbele kaart 45,50 p.p.
– Driedubbele kaart 50,50 p.p.

Met alle kaarten speel je 8 rondes mee, met de dubbele kaarten maak je alleen meer kans. Betalen kan heel makkelijk via iDeal. Klik hier om je kaarten te reserveren.

De vorige edities waren binnen no-time uitverkocht, wacht dus niet te lang met reserveren, want vol=vol.

Let op: Alleen als je een kaartje hebt gekocht voor de Ladies Bingo ben je verzekerd van een plekje in ons restaurant. Geen kaartje maar wil je toch plaatsnemen? Dit kan alleen aan de bar en niet in het restaurant.