Homepage

eten & drinken

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Vanaf 10:00 uur
Woensdag Vanaf 10:00 uur
Donderdag Vanaf 10:00 uur
Vrijdag Vanaf 10:00 uur
Zaterdag Vanaf 10:00 uur
Zondag Vanaf 12:00 uur

Nieuw in Barendrecht

Spruit eten & drinken is er voor jou, ieder moment van de dag. Kom ’s ochtends de krant lezen onder het genot van de lekkerste koffie van Barendrecht, probeer tussen de middag één van onze lekkere broodjes en laat u ’s avonds in de watten leggen tijdens een heerlijk diner.

Samen met de andere ‘bewoners’ van Het Kruispunt vormt Spruit dé ontmoetingsplaats voor werk, cultuur en vrije tijd in Barendrecht. Spruit eten & drinken geeft hier invulling aan door kwaliteit, aandacht en kennis hoog in het vaandel te hebben. Kom gezellig een keer langs en ervaar de spruitbeleving!

Nieuws

valentijn-en-valentijnsdag-versiering

Filmavonden

Na afspraak met het theater vermelden we de eerstvolgende films:

  • 7 feb: I, Daniël Blake
  • 14 feb: De kinderen van juf Kiet
valentijn-en-valentijnsdag-versiering

Valentijn

De romantische keukenprinsen van Spruitkunnen niet wachten om jou op 14 februari in de watten te leggen.Kom romantisch dineren en maak 14 februari2017 speciaal met het valentijnsmenu van Spruit!

img_9482

Theatertafeltje

Maak uw bezoek aan het theater compleet en boek nu een theatertafeltje voor na de voorstelling. Voor €7,50 per persoon staat er een tafeltje klaar met een hapje en een drankje.

img_9482

Filmavond

Mediterrane

Bij Spruit eten & drinken proef je de echte mediterrane keuken met eenvoudige en eerlijke gerechten. Goed eten, zonder opsmuk waarbij je terugdenkt aan een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee. Pure, eerlijke en dagverse producten uit de regio voeren de boventoon van ons zorgvuldig samengestelde menu. De heerlijkste wijnen van wijnboeren uit onder andere Spanje en Frankrijk maken de ontspannen beleving compleet. Spruit eten & drinken brengt de authentieke mediterrane ervaring naar Barendrecht.


Kwaliteit

Je kunt de hele dag bij Spruit eten & drinken terecht. Start de ochtend met de beste koffie van Barendrecht en een lekker stuk taart. Rond lunchtijd kies je uit verschillende broodjes en dineer ’s avonds zoals aan de Middellandse Zee. Verwacht geen chique opsmuk, maar een petit diner van de beste kwaliteit. Kies voor een perfect gegaarde rib-eye of heerlijke gegrilde vis. Naast ons vaste menu kunt u ook kiezen uit verschillende dagspecials. Keuze genoeg! Klik hier voor onze menukaart.