Menu

Ons menu

Bij Spruit eten & drinken proef je de echte mediterrane keuken met eenvoudige en eerlijke gerechten. Eten en drinken zonder opsmuk die je doen denken aan een ontspannen vakantie aan de Middellandse Zee. Pure, eerlijke en dagverse producten uit de regio voeren hierbij de boventoon.

Naast ons vaste menu, bieden wij wisselende specialiteiten aan. Kijk hiervoor op ons krijtbord.

Lunch & diner tussen 11:00 en 21:00 uur

Soep en salades

  • Salade caprese – buffelmozzerella, tomaat, olijfolie en basilicum € 8,50
  • Soep van de dag € 6,50

Voorgerecht

  • Boerenpate met linzensalade € 9,50
  • Warm gerookte zalm met citroendressing € 9,50
  • Gebakken Padronpepers (heel mild) met chorizo, amandelen, citroen € 7,50
  • Gebakken veunusschelpen (vongole) met knoflook en rode peper € 10,50

Hoofdgerecht van de Kamado

  • Ossenhaas met koffieboter en knolselderij € 24,50
  • Buikspek met vongole, knoflook en rode peper € 20,50
  • Kalfsentrecote met salsa verde € 19,50
  • Schelvisfilet “en papillotte” met bospeen en prei € 19,50
  • Heilbotfilet op berkenhout geroosterd met Hollandaise van appelcider € 19,50
  • Hamburger van de vegetarische slager met Taleggio kaas € 16,50

Bij deze gerechten serveren wij verse biologische Friethoes – friet

  • Bulgur met sinaasappel, hazelnoot, courgette en feta € 13,50
  • Pasta van de dag € 14,50
  • Wisselende groente van de dag€ 4,50

en voor de kleine spruitjes (tot 12 jaar)

  • Hamburger van de vegetarische slager, tomaat, sla en dagverse friet € 8,50
  • Kroket met sla en verse friet € 6,50
  • Visvingers met sla en verse friet € 8,50

Nagerecht

  • Kaasplankje van Neerlands meest bekroonde kaasspeciaalzaak – De Weypoort € 9,50
  • Gelati misti, 3 soorten ijs met vers fruit € 6,50
  • Panna cotta van perzik en vanille € 7,50

Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Het menu op de website dient als indicatie.Het menu van Spruit wordt veelvuldig aangepast. Het kan daarom zijn dat het menu in het restaurant afwijkt van het menu op deze site. De menukaart in het restaurant is altijd de meest actuele en geldige kaart.

SPRUITMENU

Voorgerecht

Gebakken Padron-pepers (heel mild) met chorizo, amandelen en citroen

of

Warme gerookte zalm met citroendressing

Hoofgerecht van de Kamado

Kalfsentrecote met salsa verde

of

Schelvisfilet “en papillotte” met bospeen en prei

Nagerecht

Red Velvet cake van Dudok

of

Gelati misti, 3 soorten ijs met vers fruit

3 gangen menu € 29,50 p.p.

(kaas ipv bovengenoemd nagerecht € 3,00 p.p.)


Lunch tussen 11:00 – 17:00 uur

Desembrood (standaard bruin) van het Vlaamsch Broodhuys belegd met keuze uit:

  • Gebraden kalfsrib-eye met tonijnmayonaise € 9,75
  • Rauwe ham, mozzarella, cherrytomaat en pesto € 9,50
  • Bio-kip van de bbq, little gemsla, parmezaan en aioli € 8,50
  • Twee Rotterdamse kroketten € 7,75
  • Twee garnalen kroketten € 9,50
  • Gerookte zalm, avocado, remoulade € 11,50
  • Humus van rode linzen, rucola en burrata € 11,50
  • Gekookt bio-eitje, truffel en Parmezaan € 7,50
  • (spr)uitsmijter met avocado en pancetta € 9,50
  • Spruitlunch: soepje, tosti kaas/ ham, salade caprese € 12,50
  • Maisbol met pulled pork en bbq-saus € 9,00
  • Tosti kaas€ 4,00
  • Tosti kaas, ham € 4,25
  • Tosti kaas, tomaat € 4,25
  • Tosti Venkelsalami, buffelmozzarella, pesto € 5,00
  • Boterham met ham, kaas, biologische pindakaas of chocopasta € 2,50