Homepage

eten & drinken

Onze openingstijden:

Maandag 09:30 – 17:30
Dinsdag 09:30 – 17:30
Woensdag 09:30 – 17:30
Donderdag 09:30 – 23:00
Vrijdag 09:30 – 23:00
Zaterdag 09:30 – 23:00
Zondag Alleen bij activiteiten

Tijdens voorstellingsavonden is Spruit van maandag t/m woensdag wél geopend voor diner

Sinds maandag 1 juni zijn we weer geopend! We zijn heel blij dat we weer open zijn. Binnen zijn we geopend voor 30 gasten en buiten zijn we ook open. Voor binnen moet je wel even reserveren. Je kunt ook langskomen en mondeling reserveren, zo maken wij een registratie en kun je gewoon gelijk plaatsnemen! Voor een tafeltje op het terras kun je ook gewoon langskomen. Ons terras wordt flink uitgebreid, dus er is voldoende ruimte. We kijken er ontzettend naar uit om jullie goed te verzorgen in ons restaurant, we voorzienen jullie graag van een heerlijke lunch of een uitgebreid 3-gangen diner! Tot snel bij SPRUIT eten en drinken…!

Spruit haalt deze zomer de vakantie naar jou toe! Wij gaan 5 gezellige zomerse avonden organiseren geheel in de stijl van 5 populaire vakantiebestemmingen! De avonden krijgen een speciaal aangepast 3-gangen menu en er zal gezellige live muziek aanwezig zijn. Wij hebben er super veel zin in! Kaarten zijn te koop via onze webshop!

OVER ONS

Sinds de heropening van het Kruispunt is SPRUIT eten & drinken gevestigd in dit dynamische gebouw. In juni 2019 is Spruit eten & drinken overgenomen en sindsdien zijn we niet meer te stoppen! We zijn verdergegaan met een (gedeeltelijk) nieuw team en hebben een nieuwe kaart. Zo introduceren wij heerlijk nieuwe gerechten op de kaart, zoals een Poké Bowl en diverse Sushi Rolls. Uiteraard hebben wij ook heerlijke klassiekers, zoals een broodje carpaccio en een luxe hamburger. Ook zijn wij ontzettend trots op onze ‘Bites Kaart’ waarmee borrelen bij ons een nòg groter feestje is geworden! Wij bieden een uitgebreide keuze aan heerlijke lunchgerechten en verrassende drie-gangen diners.

Wij hebben de afgelopen jaren veel geleerd van onze (vaste) gasten die dagelijks bij ons binnenlopen voor een kopje koffie of een vertrouwd gerecht van de kaart. Na veel leren & uitproberen hebben wij een modus gevonden en hebben we meer energie dan ooit! SPRUIT eten & drinken is de plek in Barendrecht om lekker te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel!

Ben je benieuwd geworden naar ons huidige aanbod? Loop dan binnenkort gezellig bij ons binnen en neem een kijkje op de kaart.

Ook is SPRUIT eten & drinken af te huren voor diverse borrels/evenementen (op maat). Van bruiloft tot verjaardagsfeest, niets is ons te gek! Meer informatie? 0180 222 090 of stuur een e-mail naar info@spruitbarendrecht.nl